За нас

Фирма „БОРДМАШ ИНС” ЕООД е основана през 2002г. в гр. София като търговска компания за заваръчна техника и консумативи. „БОРДМАШ ИНС” ЕООД е официален представител и дистрибутор на Air Liquide Welding - 100% собственост на Air Liquide Group, лидер в сферата на заваряването, която обединява световните марки OERLIKON, SAF-FRO, CEMONT, Weldline и Weldteam.

През 2004г., фирма „БОРДМАШ ИНС” ЕООД разширява своята дейност, ставайки официален представител на Mega Fortris, една от най-големите компании производител на пломби за сигурност в света.

Ние предлагаме на своите клиенти пълна гама от качествени продукти на изключително конкурентни цени. Продуктите ни са изградени така, че да отговарят на най-взискателните изисквания на нашите клиенти.

Качеството на всяка единица продукция е гарантирано чрез сертификация по всички международни стандарти, които придружават всяка наша доставка.

Това, което ни отличава, е способността да разберем нуждите и изискванията на клиентите си. Благодарение на екипа ни от професионалисти, ние можем да предложим иновативни решения с цел подобряване на Вашата продуктивност и качество.

„БОРДМАШ ИНС” ЕООД участва в търгове за възлагане на държавни обществени поръчки, съобразно предмета си на дейност.

Фирмата се гордее с изпълнението на възложените поръчки съобразно всички зададени крайни срокове.

Целите на „БОРДМАШ ИНС” ЕООД са изцяло насочени към бързина, коректност и качество при изпълнение на своите поръчки.